Smart övervakning = Machine Sentry®

WECL är stolta återförsäljare av AVT och Machine Sentrys produkter och tjänster. Följande information och media är skapat av AVT och Machine Sentry!

Machine Sentry® erbjuder en kostnadseffektiv lösning oavsett om det gäller en enskild utrustning eller flera. Tillgång till analys av experter finns att tillgå skräddarsytt efter dina behov. 

Machine Sentry® är lätt att använda och använder lättillgänglig billig hårdvara som bas för sina mätningar.

Machine Sentry® är tillgänglig med ATEX- eller IECEx-certifiering vilket gör den lämplig för användning inom ett brett spektrum av applikationer från livsmedels- och dryckesindustrin till olje- och gasindustrin.

Behöver du hantera ett brett utbud av utrustning där både roterande maskiner och fasta strukturer ingår?

”Machine Sentry® integrerar mätningar som samlats in i en enda komplett databas. ADA™, den automatiska diagnostiska assistenten kan förutsäga lagerfel i steg 2, 3 och 4 och upptäcka en lång rad andra vanliga feltillstånd. Machine Sentry® kombinerar traditionell rutinbaserad övervakning med MSM-1, onlineövervakning med MSO-1 och MSF-1. Lättlästa nyckelprestandadata ger den perfekta lösningen för att hantera tillgångar och gör det möjligt för våra kunder att uppnå tillförlitlighet i världsklass” – Maskin Sentry®

Machine Sentry® Portal – en heltäckande plattform för dina behov av tillståndsövervakning

”Ett effektivt program är nyckeln till att förbättra prestandan och tillgängligheten för din anläggning och maskin, men det krävs ofta en mängd olika mättyper för att säkerställa att de olika maskinfelslägena övervakas på lämpligt sätt. Mångfalden av system och de inneboende inkompatibiliteterna övervinns av Machine Sentry® och dess unika centraliserade molnbaserade databas. Detta gör det möjligt för kompetent personal att tolka det kombinerade resultatet utan att slösa bort värdefull tid på att hitta rätt information” – Machine Sentry®

Hur fungerar det?

Installation av sensorer

Vi ser till att installera sensorerna vid din utrustning. Tillsammans med en smart enhet som är kompatibel med Machine Sentry®-programvaran ADA™ kan vi därefter börja samla in data som talar om systemets status.

Diagnostik i dina händer

Machine Sentry® utnyttjar tillgången av internet för att tillhandahålla en tillståndsbaserad underhållslösning som integrerar övervakningstekniker för att tillhandahålla en revolutionerande ny metod för övervakning.

Flexibel konfiguration

Machine Sentry® integrerar hårdvaru- och mjukvarukomponenter för att tillhandahålla en lättanvänd, kostnadseffektiv lösning som kan konfigureras exakt efter dina operativa behov.

Expert Support

Vid behov av analysstöd kan AES Engineering Reliability Group ge tillgång till tillståndsövervakningsexperter antingen på begäran eller som en del av en kontrakterad tjänst.

Varför Machine Sentry®?

Tidsbesparande

ADA™ – den automatiska diagnostiska assistenten kan förutsäga lagerfel i steg 2, 3 och 4 och upptäcka ett stort antal andra vanliga feltillstånd.

Sparar pengar

Minska din kostnad för tillståndsövervakning med upp till 50 %

Stöd från experter

Globalt analytikerstöd från vårt team av tillståndsövervaknings-experter

Bredd utbud av applikationer

Lämplig för bland annat roterande & vibrerande utrustning samt rörledningar. Tillgängligt med ATEX- och IECEx certifiering.

Kontakta oss

Vi ser till att svara inom 24 timmar. Vid akuta ärenden nås vi på         +46 54 18 18 88.