Om Oss

WECL – WE SEAL, KEEPS THE FACTORIES RUNNING

Vilka är vi?

Vi är ett team av specialister och utbildade ingenjörer som tillsammans har över 70 års erfarenhet i läckagetätningsbranschen. Vi kan erbjuda dig helhetslösningar inom flera olika industriområden, såsom tätning av läckor under drift, 3D-scanning & Reverse Engineering, mobil bearbetning och ett komplett sortiment av högkvalitativa tätningsprodukter från någon av våra affärspartners.

Vi lämnar alltid över en unik och detaljerad dokumentation till våra kunder när vi genomfört ett arbete. Detta för att du som kund enkelt ska kunna följa vår process, beställa om produkter eller ta del av slutsatser och resultat. Idag finns vi över hela Sverige och har jour 24 timmar om dygnet.

Varför välja WECL?

Det spelar ingen roll om din lösning är enkel eller komplex, vi på WECL har kunskapen och resurser för att leverera den mest kostnadseffektiva lösningen med den högsta tekniska standarden.

Tack vare våra högteknologiska verktyg och långa erfarenhet kan vi erbjuda den mest optimala lösning på din arbetsplats. Vi utför alltid noggranna undersökningar för att finna källan till problemet och ser till att anpassa våra metoder utefter förutsättningarna på plats.

Våra fokusområden

För oss är det viktigaste att våra kunder litar på oss som partner och företag. Kundservice, engineering, säkerhet och dokumentation är viktiga fokusområden inom vårt företag som vi ständigt utvecklar för att säkerställa att vår process kontinuerligt förbättras.

Kundservice

Det är av största vikt att du som kund är nöjd och känner dig trygg med oss ​​som entreprenör. Vi är ständigt lyhörda och gör uppföljningar för att säkerställa att våra kunder får den bästa upplevelsen när de samarbetar med oss.

Engineering

Vi investerar ständigt i nya innovationer så att vi kan erbjuda våra kunder bästa möjliga service och den senaste teknologin. Vårt kontor består av ett team av utbildade ingenjörer som tillsammans designar och utvecklar skräddarsydda lösningar för industrierna.

Säkerhet

Våra erfarna tekniker och specialister arbetar ständigt i högriskområden ute i industrierna. Säkerhet är därför ett nyckelord inom vårt företag och vi genomför alltid en omfattande riskanalys innan vi påbörjar vårt arbete.

Dokumentation

Som vår kund kan du alltid räkna med att få en komplett dokumentation av vårt genomförda arbete. För oss är det självklart att våra kunder ska kunna följa våra processer och enkelt ta del av slutsatser och resultat.

Vår vision

Vi är redan marknadsledande inom läcktätningsbranschen i Sverige och strävar efter att långsiktigt bli Nordens största företag inom vår bransch. Vårt mål är att ständigt utveckla våra processer, produkter och alltid erbjuda den senaste tekniken till våra kunder.

Team

Andreas Spets

VD Sr. Design Engineer

Ludvig Kronstrand

3D Specialist & Sales Manager Region Väst 

Robert Karlsson

Key Account Manager

Christer Spets

Service Technician & Gasket specialist

Kontakta oss

Vi ser till att svara inom 24 timmar. Vid akuta ärenden nås vi på +46 54 18 18 88.