3D Scanning

En modern metod uppmätning och ritningsunderlag

Vi missar inga viktiga detaljer

Tack vare vår handhållna portabla 3D-scanner kan vi enkelt mäta och inspektera allt från stora ytor till små komplexa föremål. Den portabla scannern gör det möjligt för oss att scanna mängder av ytor på plats hos våra kunder. Vi använder en Handyscan 3D från Creaform som ger oss stor noggrannhet (upp till 0,030 mm) och upplösning (upp till 0,020 mm) i våra scanningar.

WECL är ett företag som alltid strävar efter att alltid använda den senaste tekniken i vårt arbete. Scanningen ger oss ett bredare utbud och enorma möjligheter att hjälpa dig som kund med de allra mest komplexa uppdragen.

Tjänster vi erbjuder med vår 3D-scanning

3D-scanning är mer än bara ett verktyg för uppmätning. Följande är bara några exempel på de stora möjligheter vi har med vår digitala scanner.

Gallery

Case – Reversed Engineering

Case - Inspektion som sparar pengar

Inledande uppdrag

En kund beställde mobil bearbetning för ett läckande manlucka på en cistern fylld med svartlut

Scanning

Vi scannade luckan och flänsen för att försöka fastställa grundorsaken till läckaget

Orsaken till problemet

Luckan hade börjat bågna vilket ledde till mindre tryck på bultarna. Problemet löses genom att byta ut den gamla packningen mot en ny förbättrad från vår produktportfölj

Kunden sparar pengar

Tack vare vår 3D-scanner sparade vi kunden mycket pengar eftersom mobil bearbetning inte visade sig vara den bästa lösningen

Kontakta Oss

Vi ser till att svara inom 24 timmar. Vid akuta ärenden nås vi på +46 54 18 18 88.