Om Oss

Välkommen till WECL

Din partner inom läcktätning under drift 

Vilka är vi?

Vi är ett team av specialister och utbildade ingenjörer. Tillsammans har vi över 70 års erfarenhet inom läcktätningsindustrin. Vi kan erbjuda er kompletta lösningar inom flertalet olika industriområden. Vi finns placerade runt om i Sverige och har jour dygnet runt. 

Vår målsättning

Vi är redan marknadsledande inom läcktätningindustrin i Sverige, men vårt mål är att ständigt utveckla vårt arbete. För oss är det viktigt att erbjuda våra kunder den senaste tekniken och fullständig dokumentation av våra arbeten. 

Vad vi erbjuder

Varför välja WECL?

Tillsammans är vi ett team bestående av specialister och utbildade ingenjörer inom olika områden. Du kan nå oss dygnet runt på vårt jour nummer 054 – 18 18 88. 

Läcktätning under drift

Istället för att stänga ner produktionen erbjuder vi läcktätning under drift, på det sättet sparar ni alla kostnader vid ett produktionsstopp.

Detaljerad dokumentation

Vi erbjuder alltid våra kunder fullständig dokumentation av vårt arbete. Exempelvis servicerapporter, FEM-analyser, fotodokumentation och övrigt underlag som har använts vid arbetet. 

Modern teknologi

Vårt team använder alltid den senaste tekniken för att ge våra kunder den högsta kvalitén på marknaden. Att arbeta med 3D-scanning resulterar i ett noggrant ritningsunderlag och underlättar arbetet så att det kan utföras mer effektivt. 

Säkerhet

Vi värdesätter säkerheten före allt annat. Våra tekniker genomför alltid utförliga riskanalyser innan påbörjat arbete. 

0
Års erfarenhet
0
Tryck vid läcktätning (Bar)
0
Temperatur vid läcktätning (°C)